Bune Practici

O șansă – Noi oportunități pentru adulți – Polonia

„A Chance – Noi oportunități pentru adulți” este un proiect polonez al Fundației pentru dezvoltarea sistemului de învățământ, în parteneriat cu Institutul de Cercetare Educațională. Obiectivele și acțiunile proiectului sunt conforme cu Recomandarea Consiliului din 19 decembrie 2016 privind parcursurile de actualizare a competențelor: Noi oportunități pentru adulți”. Proiectul este cofinanțat de Fondul social european și va fi pus în aplicare până la sfârșitul anului 2021.

Principalul obiectiv al acestui proiect este de a sprijini adulții cu un nivel scăzut de aptitudini, cunoștințe și competențe care nu sunt eligibili pentru sprijin în cadrul Garanției pentru tineret. Printre aceștia se numără angajații (în special cei din IMM-uri), șomerii și subocuparea forței de muncă, imigranții, persoanele cu handicap, grupurile vulnerabile, tinerii defavorizați și mulți alții.

În cadrul programului, participanților li s-au oferit oportunități flexibile de a-și îmbunătăți alfabetizarea, competențele numerice, digitale și sociale, precum și de a progresa către niveluri mai ridicate ale Cadrului calificărilor din Polonia. Obiectivele proiectului au fost atinse, evidențiată de diversitatea modelelor bazate pe abordări eficace pentru a ajunge la grupurile-țintă selectate și a le motiva, precum și prin oferirea unei evaluări a competențelor, a unei oferte de învățare ajustate individual și a validării rezultatelor învățării dobândite. Adulții cu un nivel scăzut de calificare au fost sprijiniți prin modele adaptate, concepute prin intermediul unei cereri de propuneri deschise.

Distribuie
Informații Bune Practici
Când începe​

05/12/2023T00:00:00
Când se termină

05/12/2024T00:00:00
Zonă Georgrafică​

Poland
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi Bune Practici