Bune Practici

Proiectul CyberPhish

Proiectul internațional „Safeguarding against Phishing in the age of 4 Industrial Revolution” („CyberPhish”), coordonat de Universitatea din Vilnius din Lituania, are parteneri din alte 6 de țări europene.

Scopuri și obiective

Obiectivul proiectului este de a educa studenții din instituțiile de învățământ superior, educatorii, personalul universitar (membrii comunității), centrele de învățământ, sectorul de afaceri (angajatori și angajați) și de a încuraja gândirea critică a grupului-țintă în domeniul securității cibernetice. Până în prezent, platforma de formare, simulare și autoevaluare a proiectului oferă participanților șansa de a-și testa, de asemenea, competențele dobândite recent.

De ce este aceasta o bună practică?

Proiectul a reușit să testeze o programă de învățământ inovatoare, împreună cu o serie de materiale de învățare online, un mediu de învățare mixtă și un sistem de autoevaluare a cunoștințelor și a competențelor și simulări ale unui sistem de evaluare a cunoștințelor și a cunoștințelor, astfel încât cursanții să își testeze competențele în prevenirea unui atac de tip phishing, să abordeze amenințările și să ia măsuri de prevenire adecvate. În

pofida duratei sale scurte, proiectul a obținut rezultate considerabile în ceea ce privește creșterea volumului de informații recente privind competențele printr-o abordare multilingvă puternică. Printre punctele principale se numără:

  • Sondaje realizate între cursanți și membrii sectorului public, privat și social cu privire la modul de recunoaștere a phishing și de identificare a lacunelor în materie de competențe, precum și analiza sondajelor.
  • A analizat programele de formare în materie de securitate cibernetică, resursele disponibile și arhivele pentru competențele legate de securitatea cibernetică.
  • Definirea unui cadru pedagogic inovator pentru obținerea rezultatelor.
  • Elaborarea de materiale didactice online relevante și ludificare/simulări în scopuri și contexte educaționale.
  • Pregătirea unui sistem de autoevaluare a cunoștințelor.

Un alt beneficiu al acestui proiect este accesibilitatea sa: rezultatele și realizările sunt disponibile în 5 de limbi – estonă, engleză, lituaniană, letonă și greacă.

Distribuie
Informații Bune Practici
Când începe​

31/10/2020T23:00:00
Când se termină

30/12/2022T23:00:00
Zonă Georgrafică​

Cyprus, Estonia, Latvia, Lithuania, Netherlands
Categorie
Grup țintă

Cele mai noi Bune Practici