Inițiative Europene

Lansare proiect-pilot „Platforma europeană de e-learning pentru antreprenoriat”

A fost lansat proiectul pilot “Platforma europeană de e-learning pentru antreprenoriat în vederea sprijinirii IMM-urilor în a se adapta la contextul actual”, în valoare de 890.500 euro, proiect care a fost inițiat de Euro MP Victor Negrescu și care va crea o platformă multilingvă integrată de sprijin și formare pentru IMM-uri și antreprenori în vederea accesării oportunităților europene.

Platforma pe care se axează proiectul pilot, implementat de Direcția Generală Piață Internă, Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri din cadrul Comisiei Europene, va conține exemple de bune practici din Europa, soluții privind accesarea fondurilor europene, training-uri și module interactive disponibile gratuit pentru antreprenori.

Aceasta va integra, de asemenea, componente de formare și consultanță, și va permite schimburi de experiență și networking. Cursurile și workshop-urile structurate în module, vizează dezvoltarea competențelor antreprenoriale, educația financiară, componenta de sustenabilitate în antreprenoriat, precum și îmbunătățirea competențe digitale, și se vor adresa atât antreprenorilor cu experiență, cât și celor fără experiență în antreprenoriat.

Mai multe informații aici

Distribuie
Informații Inițiativă

Cele mai noi Finanțări