Inițiative Europene

Taberele de competențe digitale și evenimentele 2023 Femeile – TRADUCERE

Taberele de competențe digitale și femeile care participă la evenimente

Fundația eSkills Malta a primit o serie de mandate legate de competențe, perfecționare și recalificare. Fundația are obiectivul general de a spori competențele digitale. În conformitate cu acest obiectiv, fundația oferă cursuri/sesiuni/evenimente de formare pentru grupuri închise specifice sau deschise publicului.

Fundația recunoaște că este necesar să se extindă gama de competențe digitale legate de codificare sau de codificare în Malta și să se sporească accesibilitatea acestor competențe. Este necesar să se sporească numărul persoanelor cu competențe digitale de bază sau avansate mai înalte și să se dezvolte un număr mai mare de persoane care sunt mai bine pregătite pentru viitoarea lor educație sau pentru viitorul lor loc de muncă.
La fel ca în anii precedenți, Fundația eSkills Malta a contractat furnizori de formare pentru a oferi sesiuni de formare în materie de codificare sau de codificare ori de formare a competențelor digitale de bază sau avansate unuia sau mai multor public-țintă.

Aceasta este lista taberelor de competențe digitale și a evenimentelor 2023 Femeile

Programul de îndrumare FIT (Females in Tech)

Îmbunătățirea aptitudinilor și competențelor digitale ale educatorilor și profesorilor de sex feminin

Powerment Her: Perfecționarea competențelor digitale pentru îmbunătățirea capacității de inserție profesională a femeilor

Finalizarea cursurilor de marketing pe platformele de comunicare socială pentru a demara micile afaceri

Competențe informatice suplimentare – Consolidarea competențelor informatice ale fetelor refugiate și ale fostelor patrine

Distribuie
Informații Inițiativă

Cele mai noi Finanțări