Inițiative Europene

Proiect Talenttrip – platforma CDS de excelență în domeniul EFP

Talenttrip urmărește să contribuie la abordarea lacunelor în materie de competențe din sectorul de producție prin dezvoltarea unor soluții orientate către utilizator, accesibile și ecologice. Un proiect cofinanțat de programul Erasmus + al Uniunii Europene oferă o platformă online pentru educația și formarea profesională (educație și formare profesională) în domeniul dispozitivelor și serviciilor de conectivitate (CDS) – internetul obiectelor în producția inteligentă.

Scopul platformei este de a oferi un ecosistem bazat pe cooperare și implicare, în care toată lumea să se dezvolte, să dobândească noi competențe și să își poată dezvolta dezvoltarea profesională. Formarea platformeise bazează pe parcursuri profesionale pentru persoanele care lucrează în aceste domenii, pentru a promova excelența prin abordări pedagogice inovatoare. Datorită acestei abordări, participanții la program au posibilitatea de a înțelege competențele de vârf în domeniul internetului obiectelor și de a-și stabili propriile parcursuri de învățare.

Alte activități desfășurate în cadrul proiectului includ:

  • Colectarea de date privind nevoile în materie de competențe.
  • Dezvoltarea și dezvoltarea programelor de învățământ și a formării transnaționale în domeniul învățării pe tot parcursul vieții.
  • Formarea profesională specifică sectorului a profesioniștilor și a lucrătorilor.
  • Sprijin pentru formatori, profesori și formatori la nivel de intrare.

Datorită acestei abordări, Talenttravel oferă un spațiu deschis și inovator, care funcționează ca un ecosistem pentru crearea de rețele și schimbul de cunoștințe, pentru a aduce inovarea mai aproape de EFP, în special în contextul internetului obiectelor în industria prelucrătoare.

 

Distribuie
Informații Inițiativă

Cele mai noi Finanțări