Inițiative Europene

Taberele de competențe digitale și evenimentele 2023 – Societate – TRADUCERE

Clusterele de competențe digitale și societatea de evenimente

Fundația eSkills Malta a primit o serie de mandate legate de competențe, perfecționare și recalificare. Fundația are obiectivul general de a spori competențele digitale. În conformitate cu acest obiectiv, fundația oferă cursuri/sesiuni/evenimente de formare pentru grupuri închise specifice sau deschise publicului.

Fundația recunoaște că este necesar să se extindă gama de competențe digitale legate de codificare sau de codificare în Malta și să se sporească accesibilitatea acestor competențe. Este necesar să se sporească numărul persoanelor cu competențe digitale de bază sau avansate mai înalte și să se dezvolte un număr mai mare de persoane care sunt mai bine pregătite pentru viitoarea lor educație sau pentru viitorul lor loc de muncă.
La fel ca în anii precedenți, Fundația eSkills Malta a contractat furnizori de formare pentru a oferi sesiuni de formare în materie de codificare sau de codificare ori de formare a competențelor digitale de bază sau avansate unuia sau mai multor public-țintă.

Aceasta este lista taberelor de competențe digitale și a societății 2023 de evenimente

Valorificarea potențialului tehnologiei inovatoare

„Introducerea în lumea IA”

Siguranța pe internet

Innovazzjoni Di itali għall-Adulti u l-Anzjani

Alfabetizarea digitală pentru persoanele în vârstă: Servicii de guvernare online și competențe financiare

Alfabetizarea digitală pentru persoanele în vârstă: Competențe digitale de bază

Distribuie
Informații Inițiativă

Cele mai noi Finanțări